Laatste nieuws

Januari 2016

Beste mensen,

Onze website is een tijdje (understatement...) niet ververs, maar dat houdt niet in dat er niets is gebeurd. Zo zijn wij sinds enkele jaren een erkend leerbedrijf en heeft de student die bij ons werkt al zijn eerste diploma op zak. Ook de werkzaamheden worden regelmatig door twee personen verzorgd wat weer resulteert in een snellere oplevering van de aandrijving. het is voor de veiligheid ook regelmatig beter om met twee man aan een klus te beginnen.

Een mooie opdracht om naar voren te halen is de revisie van meerdere PIV variatoren na een verhuizing van vier tapijt machines. De laatste worden vrijdag ingebouwd.

We zijn ook regelmatig aan boord van schepen te vinden voor reparaties aan boegschroef installaties. Dit richt zich natuurlijk op de mechanische overbrenging tussen motor en schroefas, maar wij ondersteunen ook regelmatig werkzaamheden aan de schroef, schroefas, stuurinrichting e.d.

In België hebben we in een zeer korte tijd de mechanische aandrijflijn van het vouwwerk van een Rotoman drukpers voorzien van nieuwe lagering. Hierbij kwam de revisie van de infeed er nog "even" bij. Gelukkig kon ik mijn collega in het Zuiden van het land "Kurvers ADS" hiervoor laten invliegen.

Al met al hebben we het jaar met een positief saldo kunnen afsluiten.

Graag zetten we het werk in de toekomst zo voort.

Groeten, Eric-Jan Jonker.

Onderhoud en reparatie

U kunt bij ons terecht voor de volgende merken:

En nog vele anderen...

Onze locatie

Contact

Jonker ADS Benelux

Industrieweg 17F
2421 LK Nieuwkoop

T: 0172-570062
F: 0172-570069
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.